Καλάθι

Το καλάθι μου

THE STORY
Yvonne Bosnjak

Yvonne Bosnjak

Η Yvonne Bosnjak είναι ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας. Γεννήθηκε στη Γερμανία, ενώ τα τελευταία δώδεκα χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Το 2016 δημιούργησε το δικό της Fashion Label, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα μέσα από τις συλλογές της, που τις χαρακτηρίζουν η ποιότητα και η υψηλή αισθητική και δεξιοτεχνία.

Έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία, τα τελευταία χρόνια, το brand Yvonne Bosjnak Athens, πέτυχε σημαντική προβολή σε τίτλους παγκοσμίου φήμης όπως η Βρετανική Vogue, το Vanity Fair και το Forbes, καθιερώνοντας τη σχεδιάστρια, ως ένα ταχέως ανελισσόμενο ταλέντο, στο χώρο της ελληνικής μόδας.

Το ατελιέ και η conceptual Boutique βρίσκονται στην Αθήνα, φιλοξενώντας όλα τα κομμάτια της τρέχουσας συλλογής αλλά και παλαιότερα signature pieces, απευθυνόμενοι σε διεθνή πελατεία. H συλλογή Yvonne Bosjnak Athens αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξήντα σημεία λιανικής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Yvonne Bosnjak πιστή στο όραμά της, βρίσκει πάντα αφορμές για δημιουργία, έχοντας αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Οίκου, με κύρια επιδίωξή της, τη γυναίκεια ενδυνάμωση.

yvonne
scroll