ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ || ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 8941 116

Πολιτική Επιστροφών

Παρότι η περιγραφή των προϊόντων μας είναι αναλυτική με σκοπό τον σχηματισμό μιας πλήρους εικόνας σχετικά με την ποιότητα, το μέγεθος και την εν γένει εικόνα του προϊόντος, ενδέχεται κατά την παράδοση του να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε ή ότι δεν επιλέξατε το σωστό νούμερο. Στην περίπτωση αυτή το www.yvonnebosnjak.com σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε χρονικό διάστημα αυστηρά δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του και εμείς εν συνεχεία να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν της επιλογής σας ή με το ίδιο προϊόν στο νούμερο που θα μας υποδείξετε. Εάν το άλλο προϊόν ή το νούμερο που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμο, σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή πιστώνεται το ποσό για να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε.

Σημαντικό:
  • Η εταιρία μας δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα παραλαβής/αποστολής (ταχυμεταφορές και τραπεζικά έξοδα) βαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους. Το μεταφορικό κόστος ανέρχεται στα 3€.


Υπαναχώρηση

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή προϊόντα σε χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Για τα ρούχα τα οποία βρίσκονται σε προσφορά-έκπτωση, δεν δίνεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Σε αυτή την περίπτωση (προσφορά-έκπτωση) γίνεται αλλαγή αποκλειστικά του μεγέθους, του είδους ή δίνεται η δυνατότητα πίστωσης κουπονιού ίσης αξίας της εκάστοτε αγοράς, για χρήση σε διάστημα εντός του ενός έτους.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα παραλαβής/αποστολής (ταχυμεταφορές και τραπεζικά έξοδα) βαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους. Το μεταφορικό κόστος ανέρχεται στα 3€.

Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας Φ.Ε.Π., την οποία μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@yvonnebosnjak.com ή στο τηλέφωνο 210 8941 116 (ώρες επικοινωνίας 10:00 - 16:00) κι αμέσως η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.


Διεύθυνση Επιστροφής Προϊόντων

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν είναι:

ΛΕΝΗ ΙΚΕ
Λαοδίκης 38, Γλυφάδα
Αθήνα - Τ.Κ: 16674
Τηλ: 210 8941 116